Animació infantil familiar a la festa Major : gaudim junts de l'estiu !

+ tornar

Quan arribem a la festa major d'un poble o un barri, quasi sempre ens trobem l'escenari ple de nens jugant, amb les mares pares àvies avis tietes i tiets vigilant que no es facin mal. No sempre hi ha un escenari a la plaça per jugar i s'ha d'aprofitar ! A més, és la seva hora, i les nenes i els nens saben que hi haurà una activitat per elles i ells : un espectacle d'animació infantil amb música, balls i cançons per divertir-se, i ho estan esperant. Hem de demanar que baixin de l'escenari perquè hem de muntar tot el nostre equip de so per fer l'espectacle, no vagi a ser que es fessin mal amb els cables.


Durant l'espectacle d'animació infantil, sempre fem èmfasi en que participi tothom junt amb els nens. Les cançons i els balls estan pensats com un joc perquè participin mares pares i familiars i acompanyants junt amb els nens. Els adults també s'ho passen molt bé amb l'animació ! Ens agrada que tothom s'ho passi bé i rigui i es diverteixi. I més a la festa major !


Tothom a treure's la mandra!  15 anys de música, jocs, balls i riures

Disseny

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.