La importància d'acompanyar els nens als espectacles infantils

+ tornar

Sovint ens trobem que els pares deixen als nens davant de l'escenari on anem a fer l'animació infantil, i ells s'ho miren des de fora - mentre fan fotografies i videos amb el mòbil.


Primer de tot : nosaltres no oferim un servei de monitors dels nens en el lleure; oferim un espectacle d'animació infantil per participar nens acompanyats d'adults o persones més grans responsables d'ells: pares, familiars, monitors d'esplai o mestres d'escola, per exemple : per passar-ho bé junts, petits i grans.


Segon, i el més important : acompanyar els nens als espectacles és també acompanyar-los en el seu creixement, animar-los, convidar-los a participar ( no obligar-los ! ). Facilitar la seva participació per potenciar les seves capacitats; jugar amb ells.


Tothom a treure's la mandra!  15 anys de música, jocs, balls i riures

Disseny

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.