Per Carnaval, tot s'hi val ! Carnaval infantil, una festa per disfrutar tothom, nens i pares

+ tornar

Des del Dijous Gras fins al Dimecres de Cendra, tot s’hi val ! La gresca i la disbauxa caracteritzen aquests dies de festa en què les disfresses i la cultura popular són les protagonistes. El Carnaval, o Carnestoltes, és una ocasió especial per divertir-se i passar-ho bé amb amics, família i veïns, on la música i la festa surten al carrer més que mai, i per tant, una molt bona ocasió per sortir a passar-ho bé amb els nens i nenes, que segur que ho disfrutaran moltíssim.


Si teniu pensat organitzar un Carnaval infantil al vostre poble o ciutat, barri, carrer o plaça, recordeu que en aquesta època de l'any fa fred ( i pluja, i neu... ) i que cal abrigar-se per fer la Rua de carnestoltes pel carrer ; no estem ni a les Canàries ni a Brasil :). Recomanem que si feu un espectacle al final de la Rua de carnaval, el feu en un local tancat, si és possible. Així us assegureu que tothom el pugui disfrutar, sobretot els nens més petits, i que puguin divertir-se sense dur tanta roba al damunt, que els impedeix moure's i ballar lliurement ;)


Pares ! Apunteu-vos a la festa junt amb els vostres fills ! Disfresseu-vos, maquilleu-vos... i treieu a passejar la vostra part més artística. Vinga, cap a la festa ! Està molt bé que els pares participeu amb els nens. I no us preocupeu ! Us direm tot el que heu de fer. Durant l'animació infantil de Carnaval només cal que seguiu les indicacions de la Punxa i del Pinxo i la festa amb els nens anirà com la seda ; us ho passareu super bé, amb cançons, danses, música... i també us fareu un fart de riure !


Això sí ; el nostre espectacle d'animació infantil no és per quedar-se assegut mirant. No no no!, aquí venim a moure'ns i a participar. A participar de la celebració i de l'alegria : Pares ! Mares ! Tietes, tiets, àvies i avis ! Ara us toca ballar i moure el cos amb les nenes i els nens al ritme de les cançons i la música : és carnaval !


Tothom a treure's la mandra!  15 anys de música, jocs, balls i riures

Disseny

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.