Animació infantil per la inauguració d'una nova plaça i per les ocasions més especials

+ tornar

Ens alegra veure que a molts pobles i ciutats, quan s'inaugura un nou carrer o una nova plaça, els ajuntaments contracten un grup d'animació infantil per tancar l'acte amb l'alegria que es mereix l'ocasió. I és que no hi ha res com una bona animació infantil per fer disfrutar nens, pares, família i veïns, i per fer participar tothom d'una ocasió especial.


Creiem que val molt la pena que participem junt amb els més petits a la vida quotidiana, i sobretot als actes importants i celebracions especials. Els nens seran els que més jugaran a la plaça i al carrer. Són els que més gaudeixen de l'espai públic perquè sovint són els que hi passen més temps. Està clar que si volem construir una societat millor, cal que els nens tintguin llocs públics on jugar, divertir-se i passar-ho bé, i molt important, compartir amb ells tot el que puguem aquestes estones de joc i diversió... i riure plegats !


Tothom a treure's la mandra!  15 anys de música, jocs, balls i riures

Disseny

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.