És temps d'animació infantil per tota la família a la festa fi de curs de la llar d'infants.

+ tornar

Durant els mesos de juny i juliol les llars d'infants celebren una trobada familiar per celebrar el final de curs i l'arribada de l'estiu i de les vacances, on nenes i nens, mares, pares i familiars i acompanyants i treballadors de la llar d'infants es troben per divertir-se junts fent una festa amb animació infantil, on els petits i els grans s'ho passen molt bé jugant, saltat i ballant amb la música, balls i cançons que canten i dinamitzen la Punxa i el Pinxo.


L'espectacle d'animació infantil serveix per trobar-se d'una forma més relaxada durant una estona, fora dels horaris i obligacions del dia a dia, i compartir una estona de diversió diferent, amb dos artistes que són una sorpresa pels nens quan se'ls troben al pati de la seva llar d'infants. Veniu a riure i moure el cos amb nosaltres ! Gràcies a les professores i personal de la llar d'infants i a les mares i als pares per col-laborar amb l'espectacle d'animació infantil i fer possible una divertida i participativa festa de fi de curs per celebrar l'estiu tots junts amb els nens.


Tothom a treure's la mandra!  15 anys de música, jocs, balls i riures

Disseny

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.