Hi han Festes Majors durant tot l'any i mai hi pot faltar una festa infantil

+ tornar

Aquest dissabte fem el nostre espectacle d'animació infantil per nens i pares " Remena la festa ! " a les Festes de Sant Sebastià a Palafolls. A molts pobles, viles i ciutats es celebren durant l'hivern Festes Majors - a vegades a l'hivern es diuen " Festa Major petita " - i la única diferència, com és lògic, és que la majoria d'actes es fan a locals tancats en lloc de fer-se al carrer o a la plaça, per poder disfrutar les nenes i nens amb tothom que els acompanyi encara que plogui, faci fred o nevi.


Ben fet ! Cal celebrar la festa encara que no es pugui fer fora, i participar tothom; nenes, nens, mares, pares, tota la família, amics i veïns. La Punxa i en Pinxo us esperem a tots amb un bon espectacle d'animació infantil per fer-vos passar una estona super divertida. Riurem, saltarem, ballarem, farem ganyotes, estàtues i coreografies i tota mena de coses, i sempre anirà tot amanit amb música, danses i cançons... on vosaltres sereu els protagonistes.


No hi falteu. Remenem la festa !


Tothom a treure's la mandra!  15 anys de música, jocs, balls i riures

Disseny

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.