Activitats

Revetlla de Cap d'Any infantil i familiar.

Espectacle d'animació infantil i familiar per participar tothom. Una gran festa de l'amistat, per trobar-nos i celebrar el cap d'any amb tota la família, amics i veïns, divertint-nos amb música, balls i cançons.

Per acabar l'any bé i començar el següent amb bon peu !!

Animació del Caga Tió

Aquest any donarem cops de bastó ben forts al Tió ! Animem i fem participar tothom al tradicional Caga Tió, amanit amb música nadalenca. Fem cagar el Tió ben fort !

Animació infantil a l'escola per donar la benvinguda al Nadal, amb música, balls i cançons per nens i acompanyants, divertida, dinàmica i participativa !


Animem el gran moment en que s'encenen totes les llums de Nadal!

Música i animació per divertir-nos, jugant i ballant els nens amb tota la família, per celebrar l'encesa de les llums de Nadal.


Per fires,festes,i parcs infantils de Nadal i Reis:

- Espectacle d'animació infantil amb música, balls i cançons, per ambientar el Nadal, divertir-se i participar tota la família.

- Dinamització de les activitats a les fires i festes de Nadal (animar, presentar, conduir concursos, entregues de premis...)

A les 17h, entre la festa de l'aigua i la festa de l'escuma, farem un espectacle d' animació infantil familiar per nens i pares amb música, balls i cançons, per divertir-nos i participar tothom ! 

A les 15:30h farem una bona festa amb nens i pares amb música, balls i cançons per passar-ho bé tota la família. En Pinxo i la Punxa us faran moure de valent i participar de la festa fi de curs amb la seva animació infantil per tothom. Amb aquest espectacle ens divertirem i ens bellugarem junts al ritme de la música. Cantarem cançons i celebrarem l'estiu i les vacances, amb una festa divertida i animació pels nens i adults acompanyants.

A les 18:30h davant del local social, animació infantil de festa major per divertir-se tothom, nens i pares, família i veïns, amb música, balls i cançons. Santa Eulàlia de Puig-Oriol ( Lluçà, Barcelona )

 

Ens ho passarem molt bé al pati de l'escola amb la Punxa i el Pinxo ! Animació infantil divertida amb música, balls i cançons per tota la família, per celebrar el final de curs i l'inici de les vacances d'estiu. Moltes gràcies a les professores i a les famílies per fer possible passar-ho bé totes juntes amb els nens. 

Els nens i mares i pares ens ho passarem molt bé un any més al jardí de la llar d'infants. Festa fi de curs amb animació infantil per tothom amb moltes activitats i música !

 

 Les nenes i els nens ens ho passarem molt bé cantant i ballant al pati amb la Punxa i el Pinxo junt amb les mamas i papas i mestres de la llar d'infants. Farem una bona festa juntes per celebrar el final de curs i donar la benvinguda a l'estiu amb molta música i animació !

  Gran festa fi de curs amb animació infantil per participar i divertir-se tothom : nens i nens de totes les edats, mares i pares i família, professores i professors de l'escola... riurem, cantarem i ballarem al pati de l'escola.

Festa molt animada i divertida, amb música i cançons, per passar-ho super bé i no parar de saltar i ballar totes les nenes i nens de l'escola, per celebrar el final de curs.

 

 

 

 

Al parc del porxo de Santa Oliva hi hauran moltes activitats durant tot el dia, que començaran a les 11h amb l'espectacle d'animació infantil " Remena la festa ! " dels Pinxo & Punxa, per divertir-se nens, pares i tothom que vulgui participar, amb balls i cançons.

Dissabte 11 de maig a les 11h, Animació infantil a l'Embrancada 2019 d'Olesa de Montserrat

Al parc del porxo de Santa Oliva hi hauran moltes activitats durant tot el dia, que començaran a les 11h amb l'espectacle d'animació infantil " Remena la festa ! " dels Pinxo & Punxa, per divertir-se nens, pares i tothom que vulgui participar, amb balls i cançons.

 

Us esperem a totes i a tots a l'animació infantil que farem per tothom a la plaça de la Fira, per la festa de l'agrupament escolta a Cardona ! Nenes, nens, mares, pares, tietes, avis, veïns... tots podreu participar de la festa.

Berenar solidari de Sant Jordi a l'escola, a les 17h.
Venda de llibres, berenar, samarretes… i espectacle d'animació infantil per tothom amb Pinxo i Punxa ;)
Us hi esperem a totes!!!!

Matí d'activitats de festa i celebració del 10è aniversari de l'escola per les nenes, nens, familiars, amics i veïns. Farem animació infantil familiar per tothom a les 12h, amb molta música i balls, cantarem i riurem, i al final pastís amb sorpresa !

9 de març : Animació infantil a la festa de Carnestoltes de La Torre de l'Espanyol ( Tarragona )

2 de març : Festa infantil de Carnestoltes al pavelló de la Pobla de Segur.

15:15h festa de carnestoltes a l'escola Antoni Brusi de Barcelona
17:15h festa de carnestoltes a l'escola La Muntanyeta de Barcelona

Animació infantil per nens i per tothom que es vulgui apuntar a la festa amb disfresses, per divertir-se i ballar, cantar, saltar i celebrar el carnestoltes !

 

Dissabte, 19 de gener 2019, 16:30 h - Animació infantil a les festes de Sant Sebastià, Local Social de Sant Genís de Palafolls - Palafolls, Maresme

 

27 de desembre a les 18:45h, pavelló de Granollers, espectacle d'animació infantil per nens i pares al parc infantil de Nadal de Granollers 

Celebració 31 de desembre a Avinyó, a les 17:30h, Cap d'Any infantil. 

  Gran festa d'encesa de les llums de Nadal i arbre de Nadal al Passeig de la Zona Franca, 185 a Barcelona 

21 de novembre, celebració del dia de la Música amb animació infantil a una escola a Barcelona

A les 11h al carrer Joan Maragall, amb el grup d'animació amb música " Pinxo & Punxa ". Per nens, pares, família i amics ! 

Tothom a treure's la mandra!  15 anys de música, jocs, balls i riures

Disseny

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.