Contacte

Demaneu informació i pressupost perquè vinguem a fer una bona animació infantil a la vostra festa

Formulari de contacte


Acepto la Política de Privadesa de la WebResponsable: Solimar Música – Joan Anton Mateu Jansana, C.I.F .: 40.987.582-H, Direcció: C/ de la Torre Baixa, 96, 2n 2a, 08789 – La Torre de Claramunt (Barcelona). Correu electrònic joananton@solimarmusica.com L'informem que les dades personals que conté aquest Document, estan incorporades en un fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de prestar el servei sol·licitat. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris (Reglament (UE) 2016/679).


Telèfons  i  correu / JOAN ANTON

Tothom a treure's la mandra!  15 anys de música, jocs, balls i riures

Disseny

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.