Animació infantil per colonies i esplais

+ tornar


Animació infantil per a cases de colònies i l’esplai, reuneix-te amb els més petits i la família i celebra amb Pinxo i Punxa una gran festa, on petits i grans participareu i ho passareu genial.


Música, ball i jocs organitzats per a cada edat, on participa tota la família i es diverteixen tots. Celebracions adequades a cada necessitat i tipus de celebració, contacteu amb Pinxo i Punxa.


Treballem amb l'objectiu d'aportar als més petits, estones d'il·lusió i màgia, sempre en sintonia amb tota la família. Cantarem, ballarem i jugarem.


Animació infantil per Cases de Colònies

Animació infantil per a esplais


● Noia actriu, animadora

● Noi, músic i cantant


Serveis addicionals:


⇢ Animació pels micròfons segons celebració al carrer

⇢ Animació de concursos

⇢ Animació amb música amb DJ

⇢ DJ amb música


Servei d’animació i dinamització d’activitats

Presentem, conduïm, animem i dinamitzem pels micròfons les activitats que fem : actriu animadora + cantant músic DJ locutor. Amb muntatge d'equip de so professional bàsic inclòs ( 2 altaveus, taula de mescles, micròfons, música ambiental ).


Demanar més informació i pressupost


Tothom a treure's la mandra!  15 anys de música, jocs, balls i riures

Disseny

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.