Animació infantil per festes de primavera

+ tornar


Els espectacles i celebracions d'animació infantil per festes de la primavera, són molt agradables i divertides, ja que amb elles ens acompanya, l'arribada de el bon temps i gaudim d'elles amb il·lusió.


Oferim animació infantil per a festes en escoles o Llars d’Infants, que tradicionalment celebren la festa de la primavera cada any i compten amb la col·laboració de Pinxo i Punxa per passar una bona estona, petits i grans.


⇢ Animació infantil per festes de primavera per a escoles i llars d'infants.

⇢ Animació infantil per a la Diada de Sant Jordi

⇢ Animació infantil per a festes de fi de curs

⇢ Animació infantil al carrer i per a festes de barri


Truqueu per programar la vostra festa i animació infantil, les festes de primavera arriben als nostres carrers al ritme de la música i amb diversió assegurada.


Servei d’animació i dinamització d’activitats

Presentem, conduïm, animem i dinamitzem pels micròfons les activitats que fem : actriu animadora + cantant músic DJ locutor. Amb muntatge d'equip de so professional bàsic inclòs ( 2 altaveus, taula de mescles, micròfons, música ambiental ).


Demanar més informació i pressupost


Tothom a treure's la mandra!  15 anys de música, jocs, balls i riures

Disseny

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.