Animació infantil per Festes Majors

+ tornar


Espectacles d'animació infantil per a Festes Majors, al barri, al carrer o a la Plaça, per a nens i grans, amb música, ball i jocs que us faran gaudir a tota la família d'una celebració molt especial i divertida.


Sempre amb un ampli repertori de música adaptat a cada edat i tipus de festa, alegrant pobles i ciutats de tot Catalunya i les seves festes Majors i Populars.


Anem tots a gaudir amb Pinxo i Punxa, balls, música, contes, jocs i danses, fent partícip a petits i grans.


En els nostres espectacles promovem la participació de tots. Animem a nenes i nens, mares, pares, família, amics i veïns també, perquè entre tots, els nens tinguin una gran festa i passin una estona molt especial d'alegria i diversió amb la companyia de les persones que estimen i reconeixen. Per a ells, i per a tots, fem animació infantil.


Animació infantil per a Festes Majors al barri, a Places i Associacions, celebracions, en escoles, pavellons, casals. Truca'ns o escriu-nos i ens expliques a on voleu celebrar-ho.


● Noia actriu, animadora

● Noi, músic i cantant


Serveis addicionals


⇢ Animació pels micròfons segons celebració al carrer

⇢ Animació de concursos

⇢ Animació amb música amb DJ

⇢ DJ amb música


Servei d’animació i dinamització d’activitats

Presentem, conduïm, animem i dinamitzem pels micròfons les activitats que fem : actriu animadora + cantant músic DJ locutor. Amb muntatge d'equip de so professional bàsic inclòs ( 2 altaveus, taula de mescles, micròfons, música ambiental ).


Demanar més informació i pressupost


Tothom a treure's la mandra!  15 anys de música, jocs, balls i riures

Disseny

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.